Informasjon

Trivselsregler


Vi ønsker å ha et trivelig og hyggelig treningsmiljø.
Derfor har vi noen få trivselsregler. Vis ellers respekt og hensyn for alle som trener

Innesko

Grus og skitt inne på senteret er ikke hyggelig for noen. Derfor må alle trene med RENE innesko.
Sett skoene i yttergangen før du går å skifter, eventuelt ta av skoene og ta de med inn i omkledningsrommet for oppbevaring. Om du legger skoene i skapet, så bruk en medbrakt pose.


Ankomst, ytterklær/annet

Når du ankommer senteret så skal du ta av ytterskoene i yttergangen og plassere de der. Børst av deg på grusmatten rett innenfor ytterdøra.
Om du vil låse inn yttersko i skapet skal du ha med en pose for å oppbevare de i.
Ytterklær, treningsbagger og andre eiendeler skal ikke tas med inn på senteret. Disse henger du fra deg i omkledningsrommet eller låser de inne i et skap. (ta med egen hengelås)


Rent treningstøy, håndkle og god hygiene

Alle må ha rent treningstøy, bruk rene håndkle når du bruker apprater, og ta hensyn til allergikere og vær varsom med parfyme.


Bekledning

Når du er i våre lokaler må du minst ha på singlet som dekker brystet, og shorts som dekker rompa. Du kan heller ikke trene i jeans, bare føtter, strømpebukse, bare shorts-BH og lignende.


Sett ting på plass der de skal være etter bruk

Som medlem hos oss er du ansvarlig for å rydde på plass alle vekter og utstyr etter bruk.
De settes der de skal være.


Bruk av utstyr og vekter

Vårt utstyr skal behandles pent, og skal kun brukes til de øvelsene de er beregnet til. Håndvekter og utstyr skal ikke slippes eller kastes. Bruk av kalk, magnesium og lignende er ikke tillatt hos oss. Du kan alltid spørre oss om råd til bruk av utstyret.


Vask/tørk av apparater

Det er supert å svette når du trener, og noen svetter mer enn andre. Men tenk på at andre skal bruke apparatene etter deg. Vi desinfiserer apparater og utstyr minst 2 ganger i uken, men det er ikke trivelig å komme til et apprat som er neddynket i andres svette. Vask alltid apparatene etter deg. Papir og sprayflaske med desinfeksjonsmiddel finner du plassert rundt på flere steder. Bruk gjerne handkle når du trener på matter, styrke og kondisjonsapparater.


Drikke og mat inne på senteret

Vannflasker er viktig å ha når man trener for å få nok væske. Vann er heller ikke uhygienisk. Mat og proteinshaker er derimot svært uhygienisk å ha med på senteret og er derfor heller ikke tillatt på senteret. Skal du spise under trening kan du gjøre det i yttergangen. Maten og shaker skal oppbevares på omkledningsrommet. Og søler du noe skal du tørke opp umiddelbart.


Antidoping

Doping ødelegger kroppen din. Derfor er all form for doping strengt forbudt og fører til utestengelse. Har du spørsmål til dette er det bare å ta kontakt. Vi har dialog med Antidoping Norge for å forebygge dopingbruk.


Mobil og foto

Vis hensyn med mobilbruk. Det er lov å ta en treningsselfie, men ikke med andre på bildet uten å spørre.


Musikk og støy

Vi har et musikkanlegg som KAN spille svært høyt. Dersom du justerer volumet, så skal det alltid settes tilbake på 40, når du er ferdig å trene. Vi må likevel ta hensyn til naboer og andre som trener som ikke liker så høy musikk.

Ta gjerne kontakt om du ønsker annen type musikk, eller vil ha annet på spillelisten.

Adgangskort


Adgangskortet er personlig og skal ikke brukes av andre. Dette gjelder også bruk av minside døråpner.

NB! Vi anbefaler alle våre medlemmer å få et fysisk adgangskort da "minside" løsning er noe ustabil. Minside løsningen er kun ment som en løsning så nye medlemmer har umiddelbar adgang til de får et fysisk adgangskort.

Her er hva du må gjøre for å få et fysisk adgangskort:

Først litt info:
 • I det du har meldt deg på og lagt inn betalingskort er medlemskapet aktivt, og du kan åpne døren via innlogging på "minside døråpner" med nettleser på mobiltelefonen (husk å gi tillatelse for stedstjenester så systemet vet du er utenfor senteret).
 • Vi har ikke egne fysiske adgangskort. Men bruker RFID brikken i ditt visakort som vi programmerer inn i vårt system så du kan åpne døren med.
 • For øvrig kan vi programmere alle kort/armbånd/etc som har en RFID brikke som adgangskort. Har du for eksempel et annet adgangskort til et bygg eller arbeid, kan vi bruke samme kortet hos oss. De fleste betalingskort har nå også et RFID brikke, for eksempel ditt eget visakort.
 • Ved avlesning av visakort er det kun RFID brikkens kode som avleses. Ingen betalingsinformasjon blir lagret ved avlesning av kort.

For å programmere visakortet ditt som adgangskort gjør du følgende:
 • Send sms til 94177951, 5-15 min før du skal ned på senteret og skriv at du starter til senteret. Får du ikke svar er vi på områder uten dekning, og er ikke tilgjengelig.
  (vi er tilgjengelig hverdager 10-20 og fredager 10-17 og noen ganger også tilgjengelig i helgene)
 • Når du har fått svar, tar du med deg visakortet og drar du ned til senteret så ringer du oss på telefon 94177951.
 • Vi åpner døra til deg, og instruerer det videre til hva du skal gjøre for å programmere visakortet som adgangskort. (som regel tar dette bare et par minutter)

Alle våre medlemmer har tilgang til senteret med egne adgangskort, eller adgang via nettleser og minside døråpner. Alle har full tilgang til senteret innenfor åpningstidene og vi har full tillitt til at våre medlemmer respekterer våre regler for bruk av adgangskortet og min side døråpner og håper at ingen misbruker den tilliten.

Vi har noen regler for bruk av adgangskortet, og "minside døråpner" som kanskje kan virke strenge, men de er nødvendige for å kunne ha like regler for alle og ha kontroll på hvem som har tilgang til våre fasiliteter og ikke, og så er det viktig at vi kan spore hvem som har vært på senteret om en ulykke eller brannutbrudd skulle skje.

Her er reglene for bruk av adgangskortet og min side døråpner:

 • Du må ALLTID bruke DITT adgangskort eller minsideåpner når du skal inn på senteret.
  Har du glemt kortet eller ikke har telefonen med er du nødt til å hente det for å få adgang til senteret
 • Det er ikke under noen omstendigheter tillatt å åpne for en som har glemt kortet/min side, eller for noen andre. Dette medfører utestengelse på minimum 2 uker samt et gebyr på 1500. (Vi kan åpne døra for deg fjernstyrt dersom du har glemt adgangskortet. Ring 94177951 så åpner vi til deg)
 • Du skal alltid registrere deg når du kommer til senteret enten ved å bruke min side døråpner, skanne kortet på ytterdøra, eller inne på døra på senteret. Er dere flere som ankommer senteret samtidig skal du likevel åpne døra med min side døråpner, eller skanne kortet på ytterdørleseren eller inne på sentert
 • Vi vil foreta automatisk adgangskontroll
 • Vi vil kunne sjekke og kreve kopi av ID på medlemskap
 • Ved mistanke om misbruk av medlemskort forbeholder Delta iform seg å konfiskere medlemskortet inntil rett identitet er fastslått (så fremst det ikke er et personlig visakort)
 • Delta iform kan i særlige tilfeller utestenge medlemmer dersom medlemmets opptreden og helsemessige tilstand tilsier at medlemmet eller øvrige medlemmers sikkerhet ikke er godt nok ivaretatt på Delta iform aktivitetssenter. Hvor lang periode dette er vurderes fra tilfelle til tilfelle.
 • Lokalene er TV-overvåket og aktuelle opptak vil bli avspilt ved uregelmessigheter og ved ureglementert adgang. Sikkerhetskontroller forekommer med jevne mellomrom.

Vi håper alle kan etterleve disse noe strenge men enkle regler.

Åpningstider


Vi holder åpent 365 dager i året.

Ordinære åpningstider
Ordinære åpningstidene gjelder for når adgangskortene fungerer.
Adgangskortene vil ikke fungere utenom ordinære åpningstider på noen av dørene.

Åpent 365 dager i året!
Mandag - Søndag : 05.00 - 23.00


Bemanning

Vi har ikke faste bemanningstider, men vi varierer bemanningen løpende.
Vi er likevel bare 2 minutter unna, så det er bare å ta kontakt via facebooksiden eller telefon om du har spørsmål eller trenger annen hjelp. Vi gjør vårt beste på å stille opp på kort varsel.


Når kan du få veiledning, treningsprogram og annet på senteret?

Vi gir veiledning, treningsprogram og annen hjelp på følgende tider:

(tid bestilles via meldinger på facebook)

Mandag - Torsdag : 10.00 - 20.00

Dersom tidene ikke passer så bare spør, passer det for oss så stiller vi opp utenom tidene også.

Sikkerhet

Hos Delta iform tar vi vare på hverandre. Ser du om noen trenger assistanse - hjelp vedkommende.

Gjør deg kjent med lokasjonen til førstehjelpsutstyret på sentert. Henvend deg til oss via facebook meldinger, telefon eller sms i nødstilfeller. Ved alvorlige skader, ring 113.

Vi har 3 nødutganger. Hovedinngang, store vinduet, og dør ut spinningsrom. Dersom du må ut vindu, åpner du den med åpner, kan ikke vindu kan åpnes på vanlig måte, bruk en løsvekt og kast på vinduet for å knuse det. Fjern all glass fra kantene før du går ut.

Dersom strømmen går så vil ikke adgangskortene fungere. Du kommer deg likevel ut ved å bruke nøkkelvrider på døren.Kameraovervåking og fjernstyring

Vi har kameraovervåking på senteret på grunn av sikkerhet å service til våre medlemmer.
Vi har følgende områder overvåket?

 • Yttergang fra omkledningsrommet mot ytterdør
 • Utvendig ytterdør
 • Utvendig alle vinduer
  Her har vi ikke innsyn, men kameraene ser ned på vinduene slik at vi ser om de er åpne eller ikke
 • Kontrollrom, stereoanlegg
 • Fra innergang ved toalett mot inngangsdør fra utsiden
  Denne vil være nyttig dersom man blir utelåst.
  Den varsler ved bevegelser og man kan kommunisere via lyd med kameraet

Det er IKKE kameraovervåking inne på selve treningssalen. Dette betrakter vi som privat område.

Vi har kameraovervåking av 2 grunner. Det ene er for sikkerhet for våre medlemmer. Vi har da kontroll med hvem som går inn og ut, og om det skulle skje noe så kan vi avdekke hva som har skjedd og når.
Den andre grunnen er funksjoner for fjernstyring av lys og dører, samt kjøp av tjenester som dropin og annet via fjernstyring.

Vi har opptak inntil 7 dager tilbake, og vi leverer ut opptak til politimyndighet kunde ved mistanke om kriminelle handlinger som kan avdekkes av våre opptak.

Om du har spørsmål til kameraovervåkingen eller er usikker på hva vi overvåker. Ta kontakt og vi vil gi deg mer informasjon

Aldersgrense

Vi har 16 års aldersgrense på senteret.

Det er heller ikke tillatt å ha med barn på senteret når du trener. Dette er fordi vi har mye utstyr som ikke er laget for barn som er direkte farlig for barn og bruke. Det kan medføre klemskader, brudd og andre alvorlige skader.